Előadások

Itt megtalálhatja a helyi termékek témakörében elhangzott szakértői előadások gyűjteményét.


 

Előadások

hir

A Hagyományok – Ízek – Régiók védjegyprogram a hagyományos termékek piacrajutása érdekében


 

jeloles

Az élelmiszerek jelölésével és szabályozásával kapcsolatos legfontosabb információk


 

hte

Helyi termelői piac nyitásával, üzemeltetésével kapcsolatos tudnivalók


 

nav

Őstermelők, családi gazdálkodók személyi jövedelemadó, járulék és egészségügyi hozzájárulás kötelezettsége, áfa szabályok


 

ekaer

Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer


 

elemiszer

Élelmiszer értékesítés feltételei a helyi termelői piacon


 

kisterm

A kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételei


 

lokaliselelmiszerek

Közös értékeink a hungarikumok


 

adatved

Az eredetvédelem szerepe és jelentősége


elelmjelol

Az élelmiszerek jelölésére vonatkozó uniós és hazai előírások


hagyizreg

Hagyományok-Ízek-RégiókProgram


szabo

Problémák és lehetőségek a kalocsai és szegedi fűszerpaprika hírnevének megerősítésében


NemzetiParkiTermék-300

Előadás anyaga


Bfüred

A kistermelői élelmiszerek előállításának és forgalmazásának szabályozása, a helyi termelői piaci értékesítés feltételei


Bfured_ea

A balatonfüredi előadás anyaga

 


helyitermek

Helyi termék, helyi érték, hungarikum


jelölés

Az élelmiszerek jelölésével és szabályozásával kapcsolatos legfontosabb információk

helyi_termek_logo_2016-01

 HELYBŐL JOBB! SZAKMAI FÓRUMSOROZAT -KECSKEMÉT — ELŐADÁSOK

HELYBŐL JOBB! SZAKMAI FÓRUMSOROZAT – SZÉCSÉNY — ELŐADÁSOK

HELYBŐL JOBB! SZAKMAI FÓRUMSOROZAT – ZALAEGERSZEG — ELŐADÁSOK

HELYBŐL JOBB! SZAKMAI FÓRUMSOROZAT – BALATONFÜRED — ELŐADÁSOK

HELYBŐL JOBB! SZAKMAI FÓRUMSOROZAT – DEBRECEN — ELŐADÁSOK

HELYBŐL JOBB! SZAKMAI FÓRUMSOROZAT – PÉCS — ELŐADÁSOK

HELYBŐL JOBB! SZAKMAI FÓRUMSOROZAT – BUDAPEST — ELŐADÁSOK